Η Black Diamond ιδρύθηκε στην Αθήνα πριν 30 χρόνια, από τον Σάββα Λαζαρίδη.
Το 1981 η εταιρεία ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην οδό Λέκκα 6, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα το εργαστήριο παραγωγής όπου κατασκευάζονται δερμάτινα ενδύματα όπως σακάκια, παντελίνια, μπουφάν κλπ.

Τα Δερμάτινα ενδύματα, λόγω της εξαίρετης τεχνογνωσίας που διαθέτει ο φορέας, είναι άριστης ποιότητας και εμφάνισης. Παράλληλα οι επιδιορθώσεις και μεταποιήσεις, κάνουν το δερμάτινο η γούνινο ρούχο σας, σαν καινούργιο.

Η Black Diamond ξεκίνησε με την δημιουργία γούνας, από το 1992 όμως μέχρι σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με την επεξεργασία και κατασκευή Δερμάτινων ενδυμάτων.

Το πελατολόγιο στο οποίο απευθύνεται αυξάνεται διαρκώς, καθώς όλη σχεδόν η παραγωγή απορροφάται πλήρως από την Ελληνική αγορά, ενώ ήδη δέχεται και εκτελεί παραγγελίες εξωτερικού.

Ανάλογα με τις τάσεις της μόδας, η παραγωγή ενημερώνεται και ακολουθεί τις ανάγκες της αγοράς και της εποχής. Πάντοτε με την τελευταία λέξη της μόδας, η βασική παραγωγή της Εταιρείας ενημερώνεται και αποτελείται από μεγάλο αριθμό οδηγών κάθε χρόνο καλύπτοντας έτσι της εκάστοτε ανάγκες της αγοράς.

Ιδιαίτερα σημαντικό και αξιοσημείωτο είναι το πρωτοποριακό σύστημα άμεσης ανταπόκρισης για την εκτέλεση ειδικών παραγγελιών, από Εμπόρους ή  ιδιώτες οι οποίοι θέλουν κατόπιν παραγγελίας δερμάτινο ρούχο με την απαραίτητη μηχανολογική υποδομή και τεχνογνωσία. Μπορεί και ανταποκρίνεται
απόλυτα στις ανάγκες των πελατών της με τα καλύτερα δέρματα της αγοράς.

Η Εταιρεία,
Black Diamond